De Kracht van Boksen: Fysieke en Mentale Transformatie

Als coach ben ik altijd gedreven om mensen te helpen en hun leven te verbeteren. Een van de manieren waarop ik dit doe, is door middel van bokstraining. Boksen biedt niet alleen een fantastische manier om fysiek sterker te worden, maar het kan ook een krachtige mentale training zijn. Als bokstrainer heb ik persoonlijk ervaren hoe boksen mensen kan helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen, het verleggen van grenzen en het bereiken van doelen.

Wat veel mensen niet weten, is dat ik zelf op wedstrijdniveau kickboks en al acht keer in de boksring heb gestaan, met mooie prestaties. Naast mijn eigen trainingen geef ik ook bokstraining aan een aantal van mijn gewaardeerde klanten. Het is een passie geworden en ik geniet er enorm van anderen te helpen zichzelf uit te dagen en hun grenzen te verleggen.

Onlangs had ik de eer om als trainer een bijdrage te leveren aan een uitzending van KRO-NCRV die gewijd was aan eetproblemen. Yvonne van Haastregt stond hierbij centraal en ik was verheugd om haar te kunnen ondersteunen met bokstraining en om iets te delen over deze inspirerende vrouw. Ik kijk vol enthousiasme uit naar de uitzending die gepland staat in juni en ben benieuwd naar het eindresultaat! #training #mindset #boksen #plezier #coaching #leefstijl #gezondheid

De Kracht van Boksen: Fysieke en Mentale Transformatie

Stuur een mail

Waar wacht je nog op? Plan vandaag nog jouw eerste afspraak en ontdek de buitengewone mogelijkheden die voor je liggen.