Mijn aanbod

Introductie

Welkom hier waar jouw verandering begint! Ik sta te popelen om mijn ervaring als coach, trainer en wedstrijdbokser te bundelen en een programma speciaal op jouw maat te creëren. Gedurende het afgelopen decennium heb ik nauw samengewerkt met medische professionals, diëtisten, bewegingsexperts en psychologen, waarbij ik mijn coaching heb aangescherpt bij erkende bedrijven zoals de Nederlandse Obesitas Kliniek. Hier heb ik meer dan duizend individuen begeleid. Nu zet ik deze schat aan kennis in om jou te leiden naar een levensstijl die niet alleen gezonder is, maar ook duurzaam en vervullend op de lange termijn!

Trajectduur

Het traject beslaat een periode van minimaal 6 maanden, waarin we samenwerken om jouw specifieke gezondheidsdoelen te bereiken. Deze minimaal duur biedt ons de tijd om duurzame veranderingen aan te brengen en jou te ondersteunen op jouw reis naar een betere gezondheid.

Coaching

Het traject omvat persoonlijke coachingssessies die op maat worden gemaakt om aan jouw individuele behoeften en doelstellingen te voldoen. Deze sessies kunnen zowel online als in persoon plaatsvinden, afhankelijk van wat het beste bij jou past. Samen werken we aan het identificeren van obstakels, stellen we doelen en ontwikkelen we strategieën om deze te overwinnen. Ik zal je aanmoedigen, motiveren en begeleiden gedurende het hele traject.

Bloedtest

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw huidige gezondheidstoestand en aandachtspunten, bestaat de optie om een bloedtest uit te voeren. Verschillende testopties zijn beschikbaar, variërend van uitgebreid tot meer beknopt. Op basis van de resultaten van de bloedtest stellen we een persoonlijk behandelplan op dat gericht is op het optimaliseren van jouw gezondheid.

Flexibiliteit en Keuze

Binnen dit traject streven we naar flexibiliteit en keuze. Hoewel online coaching beschikbaar is, begrijpen we dat persoonlijke interactie belangrijk kan zijn. Daarom geven we jou de mogelijkheid om de coaching zowel online als in persoon te volgen, afhankelijk van jouw voorkeur en situatie. We zullen samenwerken om het traject aan te passen aan jouw behoeften en omstandigheden.

Persoonlijke touch

Gedurende het hele traject sta ik voor je klaar om vragen te beantwoorden, feedback te geven en je te voorzien van de nodige ondersteuning. Jouw succes is mijn prioriteit, en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft en jouw doelen bereikt. Je kunt me altijd een bericht sturen voor vragen, en ik zal mijn best doen om zo spoedig mogelijk te reageren.

Follow-up

Na afronding van het traject plannen we een opvolgingsgesprek om te bespreken hoe je jouw gezonde levensstijl op de lange termijn kunt behouden. Zo blijf je altijd op het juiste spoor.

Investering

De investering voor dit traject varieert en is afhankelijk van jouw specifieke behoeften en de gewenste intensiteit van de begeleiding. Het definitieve bedrag kan echter variëren op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Neem gerust contact met me op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een gepersonaliseerd programma kunnen samenstellen dat binnen jouw budget past.